Workshops

Workshop: GeÏnspireerd schrijven

Voelt het als een diep verlangen om jouw wijsheid te delen, maar houdt iets jou tegen om het op papier te zetten?
Vind je het moeilijk om teksten, zoals teksten voor je website, moeiteloos op te schrijven?

Zou je voor jezelf willen leren geïnspireerd te schrijven?
Dan is deze workshop iets voor jou! Je gaat ontdekken hoe verrassend en moeiteloos je schrijft vanuit de verbinding met je innerlijke wijsheid en de wijsheid van het universum.

De workshop geef ik samen met Marjon Landheer
op 20 maart 2024 van 13.00 tot 17.00 uur
op de Waalsdorperweg 243 in Den Haag. 

De workshop kost € 65,-
Maximaal 6 deelnemers

Weet je dat jouw unieke stemklank een eigen boodschap uitdraagt?  De klank van jouw stem bekrachtigt of ontkracht jouw boodschap. Jouw authentieke klank is automatisch verbonden met je hart en niet met je hoofd.

Het denken neemt het echter bij het spreken vaak over, omdat we willen overtuigen, gelijk willen krijgen of onzeker worden door de reactie van de ontvanger. Daardoor vervormt je stem. Je raakt uit verbinding met jezelf en met de ander. Je wezenlijke boodschap gaat deels verloren en er ontstaat miscommunicatie.

Tijdens deze twee workshopdagen maak je contact met jouw unieke, authentieke stemgeluid volgens de eenvoudige methode van het Luisterend Spreken. Je gaat jouw klank ont-dekken, die vaak dieper, warmer en rustiger is dan je gewend bent.
Het is deze hartklank die jou zelfvertrouwen en vreugde geeft om te spreken.
Je gaat ervaren dat je ook heel anders luistert naar de klank van de ander. Je hoort en voelt de diepere betekenis van wat er wordt bedoeld. Er ontstaat een communicatie van hart tot hart.

Door te oefenen in tweetallen, maar ook voor de groep ga je ontdekken met hoeveel plezier je verbonden met je hart, geïnspireerd gaat spreken. Woorden komen vanzelf en je krijgt de volledige aandacht. De methode van het Luisterend Spreken zorgt vaak voor heling op het hart- en keelchakra, waardoor je vrij-uit gaat spreken.

De tweedaagse workshop Luisterend Spreken vindt plaats op:

  • 13 april 2024 en 18 mei 2024
  • 21 juni 2024 en 12 juli 2024

Je bent welkom op de Waalsdorperweg 243 in Den Haag.
Kosten voor beide dagen bedraagt € 250,-

Je kunt je aanmelden via marjonlandheer@gmail.com of www.hetlevenscollege.nl.


Samen met Carla van der Veldt en Martine Nijenhuis geef ik vier workshops om je lichtkracht te activeren. Vier bijzondere dagen die op een diep niveau heling brengen.
Tijdens deze workshops worden live muziek in de natuurlijke hartfrequentie 432 Hz, vioolspel, klankschalen, gedichten en liederen die je ziel raken, kristallen, interactie, lichaamsbeweging en heling ingezet om het licht in jezelf te activeren en bekrachtigen.

Innerlijke vrede – zelfliefde: 12 mei 2024
De Godsvonk in je hart wordt geactiveerd en de weg naar innerlijke vrede wordt vrijgemaakt.
Innerlijke kracht – Kosmisch Vuur: 22 juni 2024
De oorspronkelijke mannelijke kracht, zoals die bedoeld is, in jou integreren.
De kracht en de onmacht van jouw mannelijke familielijn wordt zichtbaar en verlicht.

Innerlijke wijsheid – Maria Magdalena: 22 september 2024
De vrouwelijke kracht, vol passie, wijsheid, het vuur van de pure bezieling, de Maria Magdalena in onszelf laten opstaan.  De kracht en de onmacht van jouw vrouwelijke familielijn wordt zichtbaar en verlicht.
Innerlijke liefde – Magische Kind: 17 november 2024
Het magische Kind, in overgave, vertrouwen en onbevangenheid staat op. Het leven mag zich in volle glorie voor je gaan ontvouwen. De kracht en de onmacht vanuit vorige levens wordt zichtbaar en verlicht.

De workshop kost € 88,-.
Bij opgave voor alle vier de workshops zijn de kosten € 320,-.

Workshop: DE WONDERE WERELD VAN FLOOR

Op 30 juni 2024 geef ik in het spirituele centrum ‘Joy’ in Koedijk een workshop waarin ik kinderen en volwassenen meeneem in de wondere wereld van Floor. De workshop is gebaseerd op mijn boek ‘Floor heeft het door’ dat je kan inkijken en bestellen op mijn website. De workshop kost € 10,- voor kinderen en € 20,- voor volwassenen. Je kan je opgeven bij Martine Nijenhuis healing-music.nl of bij mij 0615517248 of joke.van.lieshout@outlook.com. Mocht je het leuk vinden dat ik de workshop ook bij jullie geef, neem dan even contact met me op.

Workshop: ONT-DEK DE KRACHT VAN JE hart

Ken jij de kracht van je hart? Tijdens de workshop ont-dek je het belang en de magie van het volgen van je hart, je intuïtie. Je hart is verbonden met je Hogere Zelf en geeft toegang tot jouw innerlijke wijsheid en de wijsheid van het Universum.

Het onzichtbare energieveld van je hart wordt met behulp van een wichelroede zichtbaar gemaakt. Een bijzondere ervaring dat de invloed van de gedachtenkracht laat zien en inzicht geeft hoe jij in het leven staat. Kan jij zowel geven als ontvangen? Ben je liefdevol voor jezelf?

De dag heeft een inzicht gevend en sterk helend karakter.
Je gaat ervaren wat jouw hart te vertellen heeft.

De workshop wordt gegeven door Marjon Landheer en Joke van Lieshout
op de Waalsdorperweg 243 in Den Haag.
De workshop kost € 99,-

Maximaal 6 deelnemers

www.marjonlandheer.nl, marjon.landheer@gmail.com
www.jokevanlieshout.nl, joke.van.lieshout@outlook.com

Datum volgt.

Wil jij meer duidelijkheid over:
Wat jij op aarde te brengen hebt. Wat jouw kracht is. Wat je tegenhoudt om daar naar te leven.

Aan de hand van de levensboom (Kabbala) krijg je antwoord op je vragen en zal je in je kracht gaan staan. De workshop geef ik samen met Marjon Landheer
op de Waalsdorperweg 243 in Den Haag.
De workshop kost € 125,- Maximaal 6 deelnemers

Mocht je de workshop, die dan alleen door mij gegeven wordt, bij jouw thuis of in de buurt willen, neem dan even contact met me op voor de mogelijkheden en de kosten.  

Datum volgt.

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief