Recensies bevrijdingssessies

Het is echt zo fantastisch hoe jij dit doet. Zo mooi. Zo puur! Bedankt voor de geweldige ervaring. Ik voel me écht anders! Het is zo bijzonder. Hierdoor ben ik me nog meer gaan beseffen waar wij als mensen toe in staat zijn!

Marilou

De bevrijdingssessie die ik met Joke heb gehad heb ik als heel bijzonder ervaren. Er is veel op zijn plaats gevallen en het heeft zaken helder gemaakt, waardoor ik oude pijn heb kunnen loslaten. Joke heeft het proces liefdevol begeleid en me echt vooruit geholpen.

Marije

Ik heb de gesprekken met Joke letterlijk omarmd. Ze waren liefdevol en to the pont. Ik voelde me enorm gehoord en gezien. Ze was zeer helder over de aanpak waar ik nog elke dag baat bij heb. Joke is toegewijd, heeft een brede kennis en levenswijsheid. Het heeft mij erg goed geholpen. Veel dank daarvoor!

Erica

Joke is een nieuwe tijds healer, zoals ik dat graag zou noemen. Ze staat in een rechtstreekse verbinding met de ongeziene wereld en laat zich in totale overgave leiden. Joke legt alles wat ze doet goed uit en laat je zelf steeds voelen en ervaren. Niets is te gek, Joke laat niets onbenoemd en gaat door totdat het voor beiden goed voelt. Door de sessies met Joke ben ik na vele jaren eindelijk van mijn donkere gedachten af kunnen komen die zich hadden opgebouwd na een traumatische ervaring toen ik heel jong was. We hebben diepgewortelde overtuigingen kunnen veranderen waardoor ik nu een stuk lichter door het leven ga. De toekomst lacht mij toe en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Joke is een warm, integer en betrokken mens. Laat je verwonderen door deze bijzondere vrouw!

Jeannette

Joke is een fantastische coach. Ze laat je op een liefdevolle manier zien en voelen waar de overtuigingen zitten. Reikt je op een simpele manier tools aan waar je écht mee verder kunt. De healing is mega magisch! Haar helende klanken ook. Mij heeft het veel inzichten gegeven.. En kan weer verder op mijn pad. De healing zorgde bij mij voor innerlijke rust. Dankjewel lieve Joke.

Erwina

Een tijdje geleden kwam ik er achter dat ik een geldblokkade had. Vlak daarna kwam Joke op mijn pad. Samen met haar ben ik afgereisd naar het moment waarop de blokkade is ontstaan. Op een zeer liefdevolle manier heeft Joke mij begeleid om mijn blokkade te doorbreken en de ‘oude’ vastzittende energie los te laten. Ben haar voor eeuwig dankbaar!

Rachel