Kinderboek
Floor heeft het door

Floor is een meisje dat avonturen beleeft. Ze is nieuwsgierig en ontdekt dat ze kan praten met haar opa die in de hemel is. Ze is dolgelukkig als ze haar beschermengel ontmoet. Haar engel en opa leren haar hoe je je leven veel leuker, liefdevoller en makkelijker kunt maken. Ze krijgt wonderbaarlijke handvatten die simpel toe te passen zijn. Daarmee leert ze haar eigen hemel op aarde te maken. Het is een boek vol inspiratie dat op een leuke spannende en nieuwsgierig makende manier geschreven is. Een boek dat je laat zien hoe je echt jezelf kunt zijn.

     Met voorwoord van Patty Harpenau.

Het is een betoverend boek, voor alle grote en kleine mensen in deze wereld, dat ons leert dat de wereld waarvan wij dromen werkelijk bestaat. Floor sloop in mijn hart en veroverde mijn ziel met haar onbevangen wijsheid.
Patty Harpenau – auteur van de bestseller THE LIFE CODES.

Ik wens met heel mijn hart dat kinderen op jonge leeftijd dit prachtige boek voorgelezen krijgen of zelf lezen.Het is een heerlijk leesbaar boek vol avonturen en wijsheden. Floor heeft echt door hoe je een gelukkiger mens kunt worden. Ik kan niet wachten dit boek aan mijn eigen kleinkinderen voor te lezen en ik weet dat er veel vragen zullen komen en mooie gesprekken zullen volgen.
Marjon Landheer – lifecoach en docent van het LevenscollegeInterview Studio New Earth


Heartsong van Jasper Merle over Floor heeft het Door

Image

Neem alvast een kijkje

Hieronder kun je de eerste paar hoofdstukken lezen.

Bestellen

Via dit formulier kun je het boek bestellen. De kosten zijn 20 euro. De verzending wordt verzorgd door POSTNL en vindt plaats binnen 5 dagen. Voor verzendingen in Nederland worden geen verzendkosten berekend.