Over mij

“De wijsheid van mijn hart maakt me zielsgelukkig”

Mijn naam is Joke van Lieshout. Nadat in november 2015 mijn man onverwachts overleed, is voor mij een ‘nieuwe wereld’ open gegaan. Al snel bleek dat hij nog altijd bij mij en mensen om mij heen was. Dit heeft mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd naar wat er nog meer is tussen Hemel en Aarde. Terwijl het contact met mijn echtgenoot steeds sterker werd, heb ik mij persoonlijk ontwikkeld.  Vele overtuigingen, die ik in de loop van mijn leven als passend voor mij ben gaan beschouwen, heb ik los gelaten. Ik ben heel anders in het leven gaan staan. Door volledig mijn hart te volgen, te vertrouwen op mijn intuïtie voel ik een enorme vrijheid.


Ik heb ontdekt hoe fijn het is om gehechtheden in het leven los te laten en met de stroom van het leven mee te gaan. Een leven waarin ik een sterke verbinding ervaar tussen mensen, dieren en de natuur. Een leven dat rijkelijk gevuld is met wonderbaarlijke gebeurtenissen en hartverwarmende, ontroerende ontmoetingen, waarbij ik me sterk geholpen en begeleid voel. Als bevrijdingscoach geef ik bevrijdingssessies, waarbij ik mij volledig laat inspireren en kan putten uit mijn eigen ervaringen en alles wat ik geleerd heb tijdens o.a. de volgende opleidingen:

– Levenscounselor bij
het Levenscollege
– Medium- en trancehealing therapeut en Paramedisch en Psychosociaal mediumschap bij de Spirituele en Intuïtieve Academie
– Reiki I en II
– Luisterkindwerker
– Docent kidstraining
– Spiritual master en Angelologie