Retraites

RETRAITE AAN DE WATERKANT

Er is een stille wens. Je voelt dat er iets diep in jou gezien en geleefd wil worden. Het is de roep van je ziel. Sommige van ons hebben er al naar geluisterd en hebben het geluk te manifesteren wat bij hen past. De mystieke oeroude wijsheid van de levensboom laat ons weten dat ieder van ons een ziels- en een levensmissie heeft. Het is voor onze levensvreugde en welzijn van belang deze beiden te ont-dekken.

Dit weekend ga je aan de hand van de planeten met de daaraan gekoppelde aartsengelen je eigen Levensboom verkennen en ervaren. Wij verzekeren dat je aan het einde van het weekend jouw persoonlijke ziels- en levensmissie in kaart hebt gebracht met de daarbij behorende kernkwaliteiten!

Aan jou om te beslissen wat je daarmee wilt gaan doen!

Van 15 september t/m 17 september ben je met maximaal 4 deelnemers en de trainers Marjon Landheer en Joke van Lieshout op een prachtige plek in de natuur, op woonboot ‘de Ark’ in Rijpwetering.

Natuurlijk zorgen wij voor heerlijke lunches en diners, liefst in de tuin met kaarslicht en open vuur en zullen we met de sloep de omgeving verkennen.

De retraite kost €395,-

Ga je mee met ons op ontdekkingstocht?

Marjon Landheer, marjon.landheer@gmail.com

Joke van Lieshout, joke.van.lieshout@outlook.com 

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief